Shiatsubehandeling

Hoe vindt de behandeling plaats?

De behandeling vindt plaats op een mat, een futon, op de grond. De druk wordt gegeven dóór de kleding heen. Ik vraag je daarom makkelijk zittende, vanzelfsprekend schone kleding te dragen tijdens de behandeling, bij voorkeur van katoen. Liever dus niet van synthetische stof. Je kunt je omkleden in de praktijk.

Intake, diagnose, eerste behandeling en behandelvoorstel

De eerste afspraak is een kennismaking met elkaar en een eerste diagnose van de klachten. De diagnose bestaat uit een gesprek, maar ook uit het waarnemen van wat het lichaam laat zien en hoe de energie daarin stroomt. Daarna geef ik je een eerste behandeling die er ook voor een verdieping van de diagnose kan zorgen. Ik stel je dan een behandelplan voor dat meestal een aantal behandelingen beslaat.

Duur van de behandeling

Elke behandeling duurt in principe 1 uur. Na de behandeling is het raadzaam wat rust te nemen om de behandeling de kans te geven door te werken.

Tarief (TIJDELIJK VERLAAGD)

Het tarief voor een behandeling bedraagt Euro 70 (tijdelijk Euro 50 voor de eerste twee sessies). Veel zorgverzekeringen vergoeden de shiatsubehandelingen, geheel of gedeeltelijk. Informeer er naar bij je zorgverzekering, of kijk in het overzicht dat hier te vinden is.

Per maand stuur ik je een factuur voor de in die maand gegeven behandelingen. Daarop staan alle gegevens die je nodig kan hebben voor de betaling en voor de eventuele declaratie bij de zorgverzekering.

Afspraak maken?

Je kunt mij bellen, mailen of appen om een afspraak te maken.